Ahad, 13 Januari 2013

Sibuk! Sibuk! Sibuk dan Matrikulasi!

This is our purrrfect practicum, SIAPI!


Pejam celik, pejam celik dah dekat 9 bulan saya belajar dekat Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan, Kuala Pilah... Hidup asyik hadap buku jer... Hahahahaha!

Mintak maaf sangat-sangat sebab saya agak sibuk, sampai tak sempat nak update blog.. Yup! Kehidupan dekat Matrikulasi memang agak 'tough', dengan assingment, lab report, tutorial dan masa untuk ulang kaji..

Tapi kalau dah memang adat orang nak menuntut ilmu kann...

Pointer Semester 1?

Soalan yang suka ditanya oleh komuniti Matriks.. Hehehehehehe.. Alhamdulillah, pointer yang saya dapat pun agak baik, mampu lagi lah untuk 'survive' ke Semester 2.. Hehehehe...

It was out from what I expect, actually...
Berapa pointer saya? Urmmm... Itu rahsia.. :)

Ini antara gambar kelas saya yang juga dikenali sebagai 'praktikum'.. Kiter orang akan bersama sepanjang pengajian setahun untuk sesi 2012/2013.. :)
S1AP1

Practicum S1API with our lovely lecturer, Puan Nadia Asyikin!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan